Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Ljuset blickar förväntansfullt
mot horisonten
Över himlen svävar
lätta moln

Tanken är den
lättaste packning
På vandringen mot
fjärran höjd

Stegen går i jämn takt
hoppar studsar
Med hjärtat som klappar
i jämn takt

Så härligt med löven
som blixtrar och sprakar
Så vackra färger
väcker glädje ren och skär

Härliga höst välkommen!
Älskar dig i all din prakt!




Fri vers av Elisabeth H
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-15 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H