Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett helvete som trasat sönder någon inombords

ett helvete

som trasat sönder någon inombords

ångest och oro

depression

bor och lever på denna planet

andas samma luft

kanske skrattar och gråter

tillsammans

krossade livsöden


                med

                 en

reflekterande omgivning

....som inte syns

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-15 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var starka och nakna ord som beskriver mångas verklighet.
2015-09-18

    Max Poisé
Aj då! Lidandet känns och märks!
2015-09-16

  Popangelov VIP
Läser lidande i det tysta, som tystas ned... får mig att tänka till... bra!
2015-09-15

    ej medlem längre
Det är många som har det så...
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP