Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två, kanske.


De sjätte. Älskande.

En älskande står, naken för världen
men dold för den ende som borde se

Hen sträcker ut en hand, tafatt, trevande
finner- värme? Eller bara vad som alltid
funnits bortom räckvidd, bortom fingrar
som aldrig riktigt nått fram till allt
det hen önskat, allt det som måste finnas,
där, utom räckhåll-

Jag ser ingenting.

Berget står ivägen.




Fri vers (Fri form) av Kymavr
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-15 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kymavr