Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del fem, kort och koncis.


Fyra - Kejsaren

KEJSAREN är absolut
orubblig i sin övertygelse
intar fakta, omständigheter
yttrar säkra beslut

Se på min värk, du fattige
och förtvivla i din lättja

Och därmed basta




Fri vers av Kymavr
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-06-01 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kymavr