Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt fyrkantiga fönster ...

 

 

möter jag verklighetens skugga

snubblar på kanten av de vackraste orden

som jag innerligt vill dela med dig

men ensamheten låst in min törstiga längtan

i en iskall kyss

mina hjärtslag har brustit

och skrikit om hjälp med mycket mer än bara bokstäver

att pussla ihop smulor av ljuva stunder

i din ständiga frånvaro

känns skrämmande och förkrossande

drunknande känsla kommer som en kolossal nota

som jag får betala för

så länge jag lever

i ett vi som nästan existerar





 




Fri vers av Rise Little One
Läst 131 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-30 12:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna!
2015-12-05

  Ljusletaren
Wow så bra du har fått till denna text/kram
2015-12-01

    ej medlem längre
När kärleken är/blir ett tvivel, tankar som river..
2015-12-01

    Dan Myrbeck
Ovanligt lång text - den är bra
skriven!
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
En vemodig text...ska man satsa eller gå vidare själv...berör...
2015-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett komplicerat förhållande, skriver du om på ett smärtsamt berörande sätt.
2015-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
smärtsam och bra text om hur det kan kännas när Uppbrott står för hjärtats dörr -
"möter verklighetens skugga"
"en iskall kyss"
"att pussla ihop smulor av ljuva stunder i din ständiga frånvaro"
" så länge jag lever i ett vi som nästan existerar"

2015-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om ett förhållande som inte är vad det borde vara!

"ett vi som nästan existerar"
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One