Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ignatis.....


V A P E N V I L A;...






































ibland



måste man




få vara ifred






- från sig själv.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 255 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-17 15:52



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja verkligen !

Bra !
2015-09-28

  Åsa Njunjes
Absolut! Så sant! Ler stort!
2015-09-24

  Mats Edin VIP
Amen
2015-09-19

  Ingrid Trolle
En fantastiskt vacker bild
och en skön text
2015-09-17

  walborg
En fantastiskt vilsam bild - texten passar
2015-09-17

    ej medlem längre
"Eld upphör"! Kan ju säga till sig själv .. om man brinner för många saker... och njuta av lite fred och frid. Att ankra för natten är vilsamt
2015-09-17

  Gabrielle Laurèntzen
Instämmer! ...Att bara få vila i varandet... Det är skönt det
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden