Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Lagat mat.
Ätit mat.
Tvättar tvätt.
Bakat paj.
Ätit paj.
Tänker tankar.
Gråter tårar.
Hållit andan.
Blundat hårt.
Öppnat ögon.
Andas in.
Andas ut.
Stirrar tomt.
Blinkar hastigt.
Suckar djupt.
Låtsas le.




Fri vers av MATOPHIA
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-17 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MATOPHIA
MATOPHIA