Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel

Att skriva sig hel
Är bara en del
Men aldrig fel




Fri vers av MATOPHIA
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MATOPHIA
MATOPHIA