Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte

Jag är inte.
Jag finns inte.
Jag vill inte.
Jag får inte.
Jag kan inte.

Fast imploderar
det får jag....




Fri vers av MATOPHIA
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-10-14 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MATOPHIA
MATOPHIA