Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkvärd 150918

När Du får möjlighet 

att växa som människa

minns att Din storhet

inte mäts i Dina tillgångar

utan hur Du väljer att bemöta

.... Dina medmänniskor

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-18 16:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant och bra!
2015-09-23

  soligajag_1 VIP
Mycket tänkvärd text. Så sant med!!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP