Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel.

En ängel
på jorden.
Som ser
som känner.
Som lyfter
sprider glädje.
Tröstar
ger kraft.
Utan att säga
ett ord.
Ditt närvaro
ger hopp.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-19 13:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert!
2015-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att hoppet alltid finns...
2015-09-22

    Dan Myrbeck
Fler sådana änglar behövs!
2015-09-21

  louisegirl
Vackert!
2015-09-19

    ej medlem längre
Änglavackra ord.
2015-09-19

  Lars Hedlin
Vacker text att ta till sig!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP