Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade på köpet ...

 

 

 

det finns säkert en glimt av sanning

i livet underbara cirkus

man står där framför scenen

funderar

fantiserar om alla tänkbara underverk

under de få sekunderna i ljuset

man bjuder på sin litenhet

upptäcker storheten

som ibland är rena lögner och utnyttjande fall

pengar kan inte köpa allt

men kärlek kan alltid betraktas som den varan

som man ibland inte klarar sig utan

plötsligt är man där

strålande ljuvlig

väldefinierad för kärlek, erotik och allt...

den kategoriseras också som vacker sagan

det är lätt att glömma bort

att soluppgång och solnedgång

kommer alltid hand i hand

 

 









Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-21 16:33



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Berörande, innerligt, vist och vackert !
2015-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Man får vidga vyerna och ta med allt i beräkningen...tänkvärda, fina ord...
2015-09-22

  Lars Hedlin
Bra skriftat ja det kommer alltid en annan dag :)
2015-09-22

    AgnesKenshin
tack för du delar med dig av finaste ord! :)
2015-09-22

    Zernatiah
Lovley!
2015-09-22

    Dan Myrbeck
Tänkvärt om livet
och kärleken.
2015-09-21

    ej medlem längre
En stor text jag vill läsa om och om igen.
2015-09-21

    Oprofessionell
Underbart skrivet!
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One