Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempelkyrkan i Främre Tölö, Helsingfors

 

 

I Främre Tölö i Helsingfors

finns en kyrka djupt nere i berget,

Tempelplatsens kyrka.

 

En liten liknelse med klippmosken 

i Jerusalem där den står på den plats 

där judarnas tempel en gång stod.

 

Ska vi som är kristna

snart behöva gömma oss och vår tro

i djupa bergsrum.

 

Osynliga, bortglömda av omvärlden

där de nya kan bygga sin religions

förgylda stenkolosser.

 

Påhejade av en trolös politiskt korrekt

antikristen, antihistorisk pöbel.

 




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-21 23:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt och mycket bra skrivet!
2015-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Än har vi religionsfrihet...men vem vet hur länge det varar...tänkvärda ord...
2015-09-22

    ej medlem längre
Nej, inte så länge vi beder å är civilicerade å ger av Jesu kärlek. Vi har alla en mission.
2015-09-22

  Bibbi VIP
Så kan det gå.
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP