Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det förblöda

Klipp av mig
mitt itu
höger vänster
höger
lunga

låt det pumpa
låt det flöda
låt det förblöda

Jag ger mig
jag kapitulerar
mina kapillärer
kapitulerar

om och om igen

Vänster höger
vänster
vid hjärtat

låt det pumpa
låt det flöda
låt det förblöda

Då köttet
då blodet
då benen

inte orkar bära
mera

Levern gormade
bakom alkoholen
den skrek
jag lever
jag lever

om och om igen

det röda
sakta flöda
från knivens
blanka egg

och din lena röst
sa
mera
mera




Fri vers (Fri form) av ignore_this
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-23 20:51



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Djup text i sin enkelhet.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

ignore_this
ignore_this