Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen i vårt hjärta ...

 

 

 

 

utsvulten på närhet

styrs vår kompass

längtan börjar

där saknad slutar tänka

varsamt delar vi

på den lilla skälvande vi skapat

dina milda ord kysser min oro

ger mig en stund trygghet

pulsen avtar

vilar över varenda mening

som en sagostämning

absorberar solen det osäkra

i strålande lycka

finner vi ett helt nytt sätt

att leva

          

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 111 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-24 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livets kompass, jättefina rader..
2015-09-29

    Dan Myrbeck
Bra kompassriktning
med kärleksinriktning.
2015-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppfull kärleksdikt där orden lyser i värme.
2015-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Milda, hoppfulla ord...mycket vackert...
2015-09-25

  Lars Hedlin
En evig värme sprider du med ditt vackra alster <3 :)
2015-09-25

    ej medlem längre
Din vackra dikt ger hoppet liv ...
2015-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
" pulsen avtar vilar över varje mening som en sagostämning"
"absorberar solen det osäkra i strålande lycka finner vi ett helt nytt sätt att leva"
- lysande rader fulla av hopp!
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One