Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


Från tusen små nyanser finner jag dig ...

 

 

 

från min hud

förnimmer jag spåren

av dig 

doften

kan tala

smekande röst i minnen

för mig in

i en blommande äng

din existens

finns på djupet

i mina ådror

redo

att väcka liv

i mitt väsen

 

 

 



 




Fri vers av Rise Little One
Läst 146 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-25 16:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart :)
2015-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfulla ord av förväntan... underbart...
2015-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens ljuva väsen talar klarspråk i din poesi!
2015-09-25

    Dan Myrbeck
Djup kärlek går
aldrig på grund.
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One