Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget bäst före datum

av vishet vandrar jag

 

på egna stigar

 

än att gå vilse i någon annans

drömmar

 

som inte har något

 

bäst före datum



 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-25 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader så vackra, så full av insikt ...
2015-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...det är bäst att hålla sig på vägen...fint...
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP