Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄNT EXTRA


Min kristna syrianska kompis från Slöddertälje (så kallar min icke ondsinta kollega Björn E. Södertälje) kallar sin fru för skvallerkärring för att hon läser bara skvallertidningar. Hon säger att hon inte tror på statlig PK TV och media. De bara ljuger, säger hon. Varför ska man göra det när det finns mycket intressantare saker att läsa om i alternativa medier? Eller vad säger skvallerexpertisen här?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-26 11:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Gissar att man inte kan tro på i stort sett något man läser. Det mesta är alltid vinklat eller tillrättalagda lögner.
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP