Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är vädret skönt...

Idag är vädret skönt
ljumma vindar når min kind.
Löven virvlar runt
i den lekfulla vinden.
Går en promenad
njuter av höstfärgerna.
Tänker på ingenting
ändå på allt.
Mina steg är fyllda av längtan
snart kommer du!
Mitt hjärta sjunger
en lycklig sång.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-26 14:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet med glädje och toner av förväntan!
2015-10-12

  Anya VIP
Vilken lätt och lycklig ton.
2015-10-05

  Linda CH VIP
Härligt förväntansfull promenad!
2015-10-02

    Dan Myrbeck
Fina tankar/känslor!
2015-09-28

  ULJO
Ja ta vara på sensommaren innan "grådiset" gör sin entré
2015-09-28

  Eva Helene VIP
Vackert i glädje och förväntan!
2015-09-27

  Gunnel Eriksson VIP
Lugn, stämningsfull dikt. Tycker särskilt om:
"tänker på ingenting ändå på allt"

2015-09-27

  Lars Hedlin
Härligt härligt!
2015-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Njutbart...
2015-09-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om glädje och längtan.
2015-09-26

  Rise Little One
Glädje finns inom räckhåll!
2015-09-26

    ej medlem längre
Skrivet med lyckan inom räckhåll!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP