Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man tror att man är viktigare än man egentligen är...


Varför tar man åt sig???


Nu har det hänt igen. När jag skriver en text som handlar om hat och INTE ÄR RIKTAT TILL NÅGON personligen så är det någon som retar sig på mig och mina antirasistiska texter som tar åt sig. Och varför tar man åt sig nåt som inte är riktat till någon personligen? Ja det måste vara för att man känner sig träffad. Varför annars? När jag skriver något som har med nån person att göra då beskriver jag vem det för att både läsaren och den som skrivit texten ska förstå vem det handlar om (för man får inte skriva namn) så som i fallet med min text "skriv en snyfthistoria, men inte om du är muslim" även om jag inte säger namnet. Igår skrev jag en text med titeln "kvinnor som hatar män som inte hatar kvinnor som hatar män" och då skrev en kvinna en text idag med titeln "kvinnor som hatar män..."
där hon skriver att hon "blivit beskylld för att hon hatar män för att hon blivit misshandlad av en polis i 13 år" bla bla bla (i min text skrev jag nåt om galen polis och då tänkte jag på Hagamannen) där hon syftar på min text och jag skrev då en kommentar som togs bort och jag blev blockerad förstås. Jag hade faktiskt ingen aning om att hon blivit misshandlad och har inte läst hennes texter utan bara hennes kommentarer. Min text var en fundering över varför folk hatar i allmänhet. Jag kanske ska skriva en snyfthistoria själv om hur ledsen jag är att jag blivit blockerad. Nä, nu blir jag bara triggad istället.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-27 18:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Alltså, vad är det med folk? Tror man sig vara av så stort intresse, att man blir omskriven, trots att så inte är fallet? Beror förmodligen på att man är lättkränkt.
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP