Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är påven katolik?


Fox News välkomnade påven till staterna med att kalla honom för "den farligaste människan på jorden" "marxist" och mycket annat trevligt. Hur skulle dom kalla Jesus om han dök upp när dom kallar påven för en farlig marxist? Antikrist?


"Det är lättare för en kamel att komma in genom ett nålsöga, än för den som är rik att komma in i Guds rike." men det här gäller inte de rika rika.

Trampa på, Donald Trump! In God we trust!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Onomatoprofet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-27 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP