Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En höstdikt från min bok Hjärtats Väg.


Höstdikt

Bär~~

Som mognar~~

Vissa löv~~

Lyser gult~~

Ekorren tjattrar~~

Rusar runt talltrygg stam~~

Holken är tom~~

I granens slöjor~~

Flugsnapparungarna~~

Har prövat~~

Sina vingar~~

DickScott2012




Fri vers av Dick Scott
Läst 826 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-29 11:48



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra! Synd bara med slarvfel i en så fin dikt: "vissna"" löv menar du väl?
"Talltrygg stam" är välfunnet!
monica
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott