Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel

Theres an angel watching over me
I can feel the presence
In the gentle summer breeze
Theres a savior surrounding me
Filled with grace love and peace
Theres an eternal day waiting for me
Every tear will dry
Fear will be replaced by joy and ease
DickScott©2020




Fri vers av Dick Scott
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-10 22:33



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En sorts mystik! Fint, men det har jag redan skrivit!
2021-05-23

  Monica Lindgren
Vackert och behagfullt
2021-05-06

  Grubbelmia
Tack för text som berör! Längtar också efter denna dag när alla tårar ska torkas.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott