Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyskriven dikt om längtan


Ser lågan dansa

Viskar stilla ditt namn
Vet att du hör mig
Ser lågan dansa
En droppe stearin
Åker kana
Stelnar
Vid ljusets fot

DickScott2018




Fri vers av Dick Scott
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-13 08:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
bilden kan vara
bejakelsen
kan också vara förnekelsen
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott