Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlen är så blå som dina ögon......


Midsommar

Sommarens fönster
Är öppet
Blommorna niger
I solens sken
Grönskan pryder
Skog och mark
Ringlande stig
Mellan stock och sten
Just nu
Är himlen så blå
Som dina ögon
Vindarna leker
Med ditt hår
DickScott©2021




Fri vers av Dick Scott
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 16:11



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En riktig sommardikt till en sommarflicka
med vind i håret och ögon blå som himlen! Skönt med sommar!
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott