Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för sent



att rösta ja till vapenförbud
när man redan har skjutit sig själv i foten.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-29 20:00



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nä fjolliheters gudom har visat sig ineffektiva i praktiken.
2015-09-30

  Onomatoprofet VIP
jamen då hjälper det inte ens med ett gudomligt ingirpande
2015-09-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nja den där han hadde en sköld för
ögonen
2015-09-30

  Onomatoprofet VIP
ja! om inte ett mirakel inträffade och han öppnade ögonen
2015-09-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så går det i sämsta fall för den dom tror sig se när bössan redan är laddad.
2015-09-29

  Onomatoprofet VIP
att han lyckades ladda bössan blind som han är...
2015-09-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! Och nu ska vi se sa den blinde och sköt sig själv.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP