Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkhem blues


2015

**********************************


Mannen spelar blues.
Han står där inklämd mellan kommersen
och butikskomplexen.
Han står där framåtlutad
medan folk åt alla håll klämmer sej emellan.
Han avbryts gång på gång
när någon kliver över hans hatt.
Han försöker hålla kvar ackordet med ena handen
medan den andra torkar av tårarna på sin kind
medan någon ler och ber honom flytta på sej


************************************




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-30 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg