Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 10

- Jag funderar på att ge ut en bok med
mina raggningsrepliker, Siv.

- Ja gör det Bengt-Hugo, så andra får
veta vad de inte ska säga.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 231 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-11-04 17:34



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Boken kanske inte blir tjock, men någon replik har varit en fullträff i Sivs hjärta. Kanske dom kan skriva den ihop och Siv kan fylla ut med effektfulla gliringar i äktenskapet?
2015-11-11

  Lars Hedlin
"Suveränt" Skoj :)
2015-11-09

  Angel of love
Stackaren.;)
2015-11-07

  Anya VIP
Stackaren...han har det inte lätt.
2015-11-06

  anits VIP
Hoppas Bengt-Hugo inte tar åt sig så mycket av Sivs gliringar.
2015-11-05

  Ingrid Trolle
Skarpvässade Siv
ger råd till B-H.
Undrar om han lyder
rådet. :)

2015-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jag hoppas att Bengt-Hugo kommer på något att ge igen med...så att det blir lite mera jämlikt...:-)
2015-11-05

  Linda CH VIP
Bengt-Hugo måste var stolt över sin fru som är så spirituell!
2015-11-05

  M.Eta
Tydligen lyckades med Siv i alla fall, hon föll ju!
2015-11-05

  louisegirl
Bra :)
2015-11-05

  Gunnel Eriksson VIP
Slagfärdig Siv!
2015-11-05

  agneta pichler
Haha..
va får du allt ifrån.. :)
2015-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra humor!
2015-11-04

    ej medlem längre
Haha.. bra där D..
2015-11-04

  Marianne Räf
Kan behöva nåra tips på raggnings-
repliker ! Så, man får en Date, nånn
gång !!!!!!
2015-11-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Sivan är lite hårt i "bettet", tycker jag.
2015-11-04

    ej medlem längre
Tydligen var det Siv
som raggade B-H!
2015-11-04

  Rise Little One
Om man satsar på att ge ut en bok då måste man ha lite skinn på näsan ;)
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Tycker Siv är på hugget!
2015-11-04

    ej medlem längre
Siv är inte snäll....
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck