Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 9

- Det är inte nyttigt att äta så här sent, Bengt-Hugo.

- Vi måste Siv, datumet går ut vid midnatt.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 298 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-11-03 16:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Det där med datumet ska man nog ta med en nypa salt.
2015-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Hm...en del går på datumet och en del på lukten...
2015-11-05

  Linda CH VIP
Är impad över alla vardagliga situationer du finner att skriva om!
2015-11-05

  agneta pichler


De där datumet.. Haha
2015-11-04

  överlevaren VIP
Det gäller att offra sig för den goda sakens skull och några extra kilon är bra om det blir sämre tider.
2015-11-04

  Lars Hedlin
Bara att ligga i då!
2015-11-04

  KattenKin VIP
När stressigt blir kul! :)
2015-11-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Hälsosam insikt.
2015-11-04

  Gunnel Eriksson VIP
Jag älskar ditt sätt att
driva med dumheten.
2015-11-04

  Angel of love
Haha ja annars har man ju kastat pengar i sjön.
2015-11-04

  Rise Little One
Ja, annars blir det bortkastade pengar!
2015-11-03

  Ingrid Trolle
Underbart!
Hur stor var steken?
Jag ska i fortsättning
läsa dina texter på
morgonen så jag kan
skratta av mig under
dagen. :-)
2015-11-03

  Maria Sundelin VIP
Och då springer maten bort
2015-11-03

  ULJO
Klockren humor
2015-11-03

  Ponkla
Haha, igenkännande!
2015-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Ett fyndigt argument!
2015-11-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lås på
matförråd
hade kanske
inte varit så dumt...
2015-11-03

  Eva Helene VIP
Den här var matnyttig, eller inte. Kul var den i alla fall!
2015-11-03

  Anya VIP
hahaha Denna gillade jag för vi (inklusive mig själv) är så otroligt fixerade vid bäst före datum. Mycket mat som kastas i onödan.
2015-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Bäst att kolla kylskåpet! Inget får förfaras.
2015-11-03

  louisegirl
Haha ja skönt att ha en anledning till att få äta sent ;)
2015-11-03

    ej medlem längre
Bättre sent än aldrig....
2015-11-03

  M.Eta
De lever tydligen efter en stämpelklocka!
2015-11-03

  KYREUS of Sweden
Surströmming?
2015-11-03

    ej medlem längre
En gås på 5 kilo?
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck