Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hasselnötsögon och harhjärtsimpulser.

Hellre dina hasselnötsfärgade än mina sumptjärnströtta
Hellre ditt förmodade mod än
min konstaterade feghet
Hellre allt du kanske kan vara
än
Allt jag inte är, allt vi inte är

Helst bredvid din sida och helst ditt leende




Fri vers av Johanna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-30 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra textat. fint komponerad. gillar.
2017-02-20

  Robin V
Fint!
2015-09-30

    Dan Myrbeck
Braigt skrivet!
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johanna VIP