Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du - mitt Hiroshima

Tystnaden mellan dina ord - evigheten
skillnaden på ihop och isär
Taktfastheten med vilken övertygelsen smular sönder framtiden
Tystnaden mellan våra kroppar - sekundsnabb
Diskret och ändå så uppenbar

att vi
provspränger på andra kontinenter
Tystnaden total




Fri vers av Johanna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-17 08:57



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Tankarna går inte helt osökt till "Hiroshima mon amour", en kärleksaga i ruiner, konnotationerna haglar. Kan ej låta bli av samma skäl att tycka att det är en kraftfull text.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Johanna VIP