Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Cordoba conclusions.../


ertappad, utan MASK
























bilden



den sanna




av min själ,






så länge




jag tappert




försökt






dölja den.








men efter många




semestrar i Andalusien,



inte minst CORDOBA,




började maskeringspatetiken




krackelera.







det var när jag


nyligen upptäckte



bilden av den svarta



hingsten från Cordoba,



den med sköra blicken,





det var då jag insåg



att ser man den hingsten



- och förstår vad man ser -




då ser man





verkligen






mig.






Prosa av KYREUS of Sweden
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-01 00:28



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj. Djup och närvarande. Självgranskande.
2015-10-09

  Mats Edin VIP
Vackert djup
2015-10-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text....att se sig själv utan mask!
2015-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Demaskerad
avdraperad
noterad, sorterad
värderad, adresserad
agiterad, aktiverad
etiketterad, levererad
inkorporerad! Placerad!
2015-10-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-10-06

  Teresia Ridell
Starkt..;själv är jag nog en av dem som sällan bär mask....(på gott och ont..)

Bra skrivet!
2015-10-03

  Ingrid Trolle
Bokmärker denna
2015-10-01

  Ingrid Trolle
Den svarta hingsten
kan inte hjälpa att
den är svart. Inte
heller har den satt
på sig betsel själv.
En starkt berörande
text.
2015-10-01

  KYREUS of Sweden
(Reflektion till sign M, nedan=
...och som även jag
är, gåtfull alltså.
Men jag försöker
tygla
"Det Svarta".)
2015-10-01

    ej medlem längre
Här stävar orden uppåt.. uppåt ... tills de når den svarta hästen. Lite gåtfullt.. som människan så ofta är.
2015-10-01

    ej medlem längre
Andalusier, enligt mig en av de vackraste hästraser som finns.... Bra text...
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden