Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential

Gul
trumpet
bandlös
elbas

direktmickad
stålsträngad
gitarr

FenderRhodes
elpiano 

Tama trumset
Gibson 
les Paul
elgitarr

betyder
ingenting

om inte
autentiska
människor
ikläder
sig deras
potential

puls
av deras
puls

inga
värden
har mening

om inte
autentiska
människor
ikläder
sig deras
potential

puls
av deras
puls

inga
sanningar
är trovärdiga

om inte
autentiska
människor
ikläder
sig deras
potential

puls
av deras
puls




Fri vers av Petter Wingren
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-01 22:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Alldeles sant och riktigt!
2015-10-02

  Onomatoprofet VIP
in-stämmer
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren