Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne från Azorerna


Naturens stora gryta






Besökte en by i en krater av en kollapsad vulkan

Hett vatten bubblade upp ur hål i marken

Svavellukten stack i näsan
svårt att andas, ögonen rann

I det största hålet låg det stora säckar
det var där man kokade majskolvar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-10-02 10:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Otroligt stark i sig! Verkligen en kontrastrik bild av verkligheten!
Poetiskt!
2020-11-03

  Eva Helene VIP
Intressant, fint förmedlat!
2015-10-05

  Maria Sundelin VIP
Bra att visa på kontraster
Kramar
2015-10-04

    ADI Nehlin
vilken upplevelse
2015-10-04

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-10-04

  soligajag_1 VIP
Naturens underverk!
2015-10-03

  Teresia Ridell
Naturens överlevnad, vackert uttryckt!
2015-10-03

  StinaJ VIP
När naturen blir levande och vi ser dess underverk. Bra !
2015-10-03

    GG
Faschinerande! Tänk vad lite man egentligen vet om naturen och hur man kan använda den :)
2015-10-03

  KattenKin VIP
Påminner mig om Island och dess gejsrar, fast där kokade man inga majskolvar, vilket låter både knasigt och kul! Måste ha varit en spännande resa!
2015-10-03

  Palett
Intressant och lärorikt om andra levnadsförhållanden !
2015-10-02

    Dan Myrbeck
Lärorikt för oss som inte varit där eller läst om det.
2015-10-02

  Respons VIP
Det är knappt att man kan tro att det går att bo under dessa omständigheter

2015-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna använda sig av naturens resurser...detta blir ett lite udda minne...
2015-10-02

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt berättat.
2015-10-02

  Rise Little One
Ojdå, världen blir bara värre och värre... allt för pengar men vad skall man använda pengar till när allting går under...
2015-10-02

    ej medlem längre
En spännande och annorlunda värld ger du oss bilder av...tack.
2015-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla världar är inte vackra och önskvärda. Bra skrivet och tänkt av dig.
2015-10-02

  M.Eta
Åt majskolvar igår, som väl är inte kokta där, tänkvärd text!
2015-10-02

  louisegirl
Starka tänkvärda ord...
bra ordat!
2015-10-02

    ej medlem längre
Oj denna grep till inom ...

2015-10-02

  överlevaren VIP
Vilken misär och tragiska öden!
Man undrar varför det ska behöva vara så......
2015-10-02

  Marianne Räf
Sämre Soppa får somliga
hålla tillgodo med...
Varför är det så?
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP