Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav!

Att älska Dig
är att längta din närhet.

Att älska Dig
är att längta din doft.

Att älska Dig
är att längta ro.

Att älska Dig
är att längta din färg,
den som möter himmelens
där framme vid rand.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-02 13:17



Bookmark and Share


  Sunlight
En ljuvligt dikt
med strålande avslutande rader
2015-10-06

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2015-10-05

  Ljusletaren
En verkligen fin kärleksdikt/ kram
2015-10-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om kärlek utan att vara banalt. Det är svårt att dikta om
kärleken.

2015-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar dikt...man känner nästan att man står där och bara njuter...
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP