Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fred

fyra bokstäver
bara fyra bostäver
men ändå så svårt




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 277 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-10-05 16:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja visst är det konstigt ? :/ Bra skrivet
2016-04-11

  Siggesdotter
Så sant...tyvärr
2015-10-23

  agneta pichler
Alltid.. Tyvärr
2015-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
ja, visst är det konstigt att det ska vara så svårt att förverkliga ett ord som alla gillar!!!!!!!!!!!!!!!!! - bra!
2015-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ett stort budskap behöver inte fler bokstäver...men det är konstigt att det ska vara så svårt...mycket bra...
2015-10-07

  Lars Hedlin
JA Tyvärr är det just så...kram
2015-10-06

  överlevaren VIP
Omöjlig innebörd och svårt att leva upp till!
Den känslan sprids i kroppen när man tittar runt i världen.... sorgligt nog.
2015-10-05

  anits VIP
Så sant! Önskar att det var lättare!
2015-10-05

  Angel of love
Önskar så.... Att det var lättare.
2015-10-05

  axveronika
så svårt
i stort och i smått
2015-10-05

  Maria Sundelin VIP
Ibland lika svårt som ordet förlåt
2015-10-05

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Otroligt bra haiku!
Ha en bra dag. TBG.
2015-10-05

  Chawa VIP
Jo, så sant... Mycket fin haiku kring detta tillstånd!
2015-10-05

  Bibbi VIP
Högaktuellt!
2015-10-05

  Linda CH VIP
Ett alltid lika aktuellt ämne! Mycket bra haiku.
2015-10-05

  louisegirl
Så litet ord, men så svårt att få till, i praktiken
2015-10-05

    ej medlem längre
Ja, fred fick ju inte ens plats i din haiku.
2015-10-05

    ej medlem längre
Ett ord några inte ens kan stava till...
2015-10-05

  Eva Helene VIP
Bra skrivet i litet haikuformat!
Men fred är varken lätt i det lilla eller stora sammanhanget tyvärr.
2015-10-05

  M.Eta
Rimmar på "Vred", och så länge man det kan va blir det nog inte fred
2015-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Verkar bli svårare för varje år.
2015-10-05

  Anya VIP
Jaa du... Ibland blir man uppgiven av hur människan är.
2015-10-05

    ej medlem längre
Ja det verkar omöjligt...
2015-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-10-05

    ej medlem längre
Denna fick du till bra
verkligen ...
2015-10-05

    Lars J
Ibland räcker tre rader för att inrymma ett stort budskap. bra diktat!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck