Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Av ömhet och sötma ...

 

 

... kommer vi sakta närmare

varandra

en verklig innebörd

genomsyras

när en del av mig

blivit en del av dig

av mjukhet och tillit

vilar mitt andetag

mot ditt stilla väsen

då vi både tror på

attraktionslagen

en innerlig kyss

som evidens

på kärlek och passion

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 132 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-04 19:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt och kärleksfullt...
2015-10-07

  Rozsi.kovacs

För mig att läsa är det guld poesi du
levererar med denna underbara text
2015-10-06

  Lars Hedlin
Ljuvligt i nära värme!
2015-10-06

    Dan Myrbeck
Härligt!
2015-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Lysande i kärlek, flyter din stillsamma dikt fram.
2015-10-05

    ej medlem längre
Orden "andetag " och " väsen "
en given plats i ditt vackra poem ...
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One