Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. deviantart


Eyes on you ...

 

 

or eyes

on your trembling feelings

a correct understanding

or

just a pure guessing

reminding me

about wildflower essence

during summer

the warm breeze

from your caress

cheerfulness is all

for us

whatever

it would mean

to be

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-06 11:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skira, ljuvliga känslor...så vackert...
2015-10-07

  Lars Hedlin
Så vackra starka känslor som brinner passionerat i en vacker rytm! :) kram
2015-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt om kärlekens skiftande stämningar!
2015-10-06

    Dan Myrbeck
We never fully know:

a correct understanding

or

just a pure guessing

2015-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuva toner och ord i din vackra dikt, som berör hjärtat.
2015-10-06

    ej medlem längre
Darrande ljuvliga känslor flödar här.
2015-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika sätt att se.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One