Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst förhåller det sig så?


En liten stund av lycka

 

Vad har väckt den,
som i morgonväkten
plötsligt vaknar till? 
Jo, blåsan tränger
så upp man flänger
för att slå en drill. 

Och sen så skönt
i gräset grönt
där inunder pilen
få lätta på trycket,
förlåt uttrycket,
och höra strilen. 

Befriande
och rogivande
kan man tycka
få kännas vid
en liten tid
av lycka.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-06 10:52

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
slå en drill - det säger vi också i öst
den sköna lättnaden Du här ger röst
2015-10-14

    ej medlem längre
Jo visst förhåller det sig så!!!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson