Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt liv

Den innersta kretsen går itu
det känns när du äntligen vågar
luta dig tillbaka mot efterskalven
det inre valvet

I fogarna av den mörka världen
träffar du en människa
som sårar dig
flera verkligheter
om och om och om

I jorden gror något nytt
av din unika kärlek

Hjärtskärvorna sprider ut sig
likt frön
nya rön

Ett nytt liv




Fri vers av träsnidaren
Läst 533 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-10-08 17:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Funderar mycket på andra versen, den är tankeväckande när jag försöker förstå din vackra dikt. Jag känner den, det är gott nog.
2018-02-12

  Xuvetyn
Jag utläser helhjärtad vänskap.
2016-02-12

  soligajag_1 VIP
Detta Nya liv har du fångat med hela ditt inre. Så bra!!
2015-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så bra att kunna se att det kan komma något gott ur det onda...
2015-10-08

  Rise Little One
Ett nytt sätt att se världen fr. ljuva perspektiv.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren