Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundom

Packar väskan

Stundom visdom

Allt vi varit i
går vi igenom
aldrig förbi
alltid i kärlek

Så kom med mig
vi ger oss inte
vi ger oss av

genom världar
av sagor och drömmar

Snuddar vid varandras verkligheter

Skönhetsfläckar

Ett

Brustet

Hjärta

med tid och läkekonst

Slår sönder

och

samman




Fri vers av träsnidaren
Läst 687 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2019-04-02 22:10



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Poesi!
2023-11-25

  SatansSon VIP
denna har sting


2023-11-11

  morgonstjärna VIP
tiden är den store läkaren har någon sagt. se på fröet det tar tid innan det växer upp till en blomma.
2019-04-09

  bögpoesi
fint författat!
2019-04-02

  KattenKin VIP
Så vackert och samtidigt trasigt, precis som livet går fram med kärlek ibland.
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren