Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionsresa med tåg

Folk sitter stirrandes
på sina telefoner
som att världen i den
är mer intressant
än den
som sker

Ibland önskar jag att jag hade en tidsmaskin som
fick mig tillbaka till
BACK IN THE DAYS

Mina tankar var riktade
mot det fina livet
alla människor jag mött
alla kvinnor
att inte skämmas över sig själv

Mina ideal
Värderingar
Krossa sexismen

att möta en annan människa
och våga visa sig naken
sårbar
utan ett endaste klädesplagg
på sin kropp
inta sig mod att berätta alla sina hemligheter

Att möta en människa
visa såren

Pulsen slår stabilare
hjärtat tickar tacksamt
glad över att fortfarande
vara vid liv

Tåget stannar

Älskar er

Jag vill hem








Fri vers av träsnidaren
Läst 39 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-06 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren