Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekten uteblev






Han var en blottare med färg

fullständigt meningslöst

jag var inne i en svart period




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-10-07 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-10-12

  Hanna Mari Wallin
Grattis till en välförtjänt placering :)



Kram
2015-10-12

    ej medlem längre
En glimt av humor, även i mörkret.
2015-10-09

  Teresia Ridell
Starkt berörande, väcker många tankar..
2015-10-08

  louisegirl
Tänkvärt bra skrivet
2015-10-08

  StinaJ VIP
Inte ens de klaraste färger kan lysa upp en nattsvart sorg. Kram
2015-10-07

  Sommarina VIP
Tji fick han.
2015-10-07

  M.Eta
Svårt att se glada färger när man är nedstämd, man behöver någon som drar upp rullgardinen. Tänkvärd text!
2015-10-07

    Dan Myrbeck
Svart på vitt om
färgstarkt med
blekt resultat.
2015-10-07

  Hanna Mari Wallin
En dikt som skapar eftertanke, gillar kontrasten i meningarna

tycker om
2015-10-07

  Respons VIP
Svart (färgglad) humor!
2015-10-07

  ULJO
en stark förmedling av något avskyvärt
2015-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Kan ses ur flera perspektiv. Tänkvärd text!
2015-10-07

  Rise Little One
Håller med ResenärGenomLivet samt alla andra nedan.
2015-10-07

    ej medlem längre
Mycket bra denna Marita ...
2015-10-07

  Eva Helene VIP
Så effektfullt detta, bra!
2015-10-07

    ej medlem längre
I mörkret är alla katter grå, sägs det.
Då lönar det sig inte att komma med färger till den som är i mörker.
2015-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Kunde inte låta bli att skratta åt din text...men den var riktigt bra...
2015-10-07

  Anya VIP
Den här texten var lite annorlunda för att vara dig...jaa så tänker jag. Tycker blomman nedanför säger allt så klokt. Skriver under på det.
2015-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
så klokt - vi ska helst vara hörsamma när vi blottar oss, visa hänsyn för vad den andre kan och vill ta emot!
2015-10-07

    ej medlem längre
Du bygger krumelurer med dina ord...hur man än vrider och vänder texten finner man fler meningar!
2015-10-07

  Gunnel Eriksson VIP
Underfundigt.
2015-10-07

  Maria Sundelin VIP
Intressant vinkling
Kramar
2015-10-07

  överlevaren VIP
Stackarn.... han kanske trodde du var färgblind!
Du är en färgstark person som skriver väldigt bra.
2015-10-07

  Lars Hedlin
Starkt tungt frustratin
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP