Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Kråkfåglar i mängd;
rusar runt över huvud

- kuslighetskänsla

 




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-07 10:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Usch ja, det känns...bra haiku...
2015-10-07

  Gunnel Eriksson VIP
Obehagligt. Associerar till
Hitchcockfilmen.
2015-10-07

  Ljusletaren
Skrattar för vem tänker inte då på filmen "Fåglarna"
Bra ordat även om jag inte får in kuslighetskänslan utan bara tanken /kram
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP