Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Throughout you ...

 

 

like a sunbeam

you've scared away the dark

shown me all the way

to happiness to embrace

you're my beauty

an angel on earth

where I always feel safe

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-07 15:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Completely Wonderful and Nice<3
2015-10-08

    ej medlem längre
Poesi med stor känsla i.
2015-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt att känna denna trygghet...
2015-10-07

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!

Låt ljuset och kärleken segra!
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Vackra, skimrande pärlor på livets tråd.
2015-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Berör hjärtats strängar med din fin dikt.
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One