Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde vara förbjudet...


...att dela ut nobelpriset till folk som använder sprängmedel.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-07 15:46



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ja se norrmän ...
2015-10-10

  Hanna Mari Wallin
instämmer priserna förlorar sin trovärdighet

att dela ut fredpris till de länder som säljer vapen eller andra förödande krigsutrustning skall ej heller få fredspris,

även vårt Land Sverige bidrar väl med försäljning av ngn form av krigsförings material.
2015-10-09

  Onomatoprofet VIP
Ja, vem vet kanske Putin blir nästa fredspristagaren...
2015-10-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hans retoriska strategi gick ut på att enklaste väg till fred är att starta ett krig.
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bara dom inte får Fredspriset åtminstone.
2015-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2015-10-07

  Ponkla
Haha! Alfred som var grundare till dynamiten..
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP