Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen


Jag säger inget mer än att
jag är på rätt sida
om morgonen
där jag möter timmarna
för att anlita viljan
till något användbart
som jag inte ångrar

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-07 16:44



Bookmark and Share


  L.byström
Mycket bra!
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén