Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa utan tvekan

Du sa utan tvekan och med en
obehörig skepnads övertygelse att
~ insåg du ett misstag som kom att
älska en framtid vars lystnad var min?
Du sa att ett ögonblick samsades
med en sanning som var en främlings tillit...
Förhoppningarna anades i mitt
andetag som åtrådde dig, älskade dig
men du var skymd av sorg..
Du sa utan tvekan att det var oundvikligt
ledsamt och sorgen var nu min älskare




Fri vers av Frida Andersson
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-08 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson