Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no

Bigrammet no är en (formell) komplettering. Konstruktionen no = 23111 är (formellt) inte [not] <ac… ^> wrong. 18:55 just nu. Tiden går. Kronometern är (æ… Ø) [rimligen] bestämd form. Eftersom eftersom innehåller <bokstaven… ^> f – nu även ff (form feed) – okay. Noppikoski fungerar (formellt) i (a5) »nu-läge… 29« och [98a51032710222210129] no = 23111 förekommer. Författaren (jag) noterar [bokför] 1 (en) essä… essay. Genus förekommer. Okay för föregående. Nypon, nypon… howdy/wow… then. 19:02 nu.
2015a08 före [before] 2015a09 och copyright 2015 (enligt manualen) – farbror zwed funderar […] vidare.  3.1415927… innehåller 1 (en) ellips.

•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•(pynt)•.•.• etc.  




Prosa av farbror zwed
Läst 146 gånger
Publicerad 2015-10-08 19:06



Bookmark and Share


  farbror zwed
Den här gamla texten är nog inte helt oäven. Men 3.1415927… är ingen rekommendation. Modellen 3.141;27… är (tämligen) förnuftig eller [27/ /27] rimlig. Måhända (97/ /101) enligt manualen. Oäven fungerar. 28+ och Ostkusten <23/ /25> på förekommen anledning.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________________

2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed