Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


In my thoughts ...

 

 

 

 

blå himmel 

har

en speciell nyans av blå

när

vi två 

är tillsammans




Fri vers av Rise Little One
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-10 10:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då blir nog allt vackrare...
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Allt blir nog annorlunda när man
ser med kärlekens ögon.
2015-10-12

  Lars Hedlin
Magiskt vackert :)
2015-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt målar din penna kärlekens tavla.
2015-10-10

    ej medlem längre
Innerligt skrivet av kärlekens hand.
2015-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens magiska inverkan!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One